Informatie

Bestellen

Bestellingen kunt u plaatsen door telefonisch contact met Zoete Kunst op te nemen.

Uiteraard kunt u uw vragen ook via de mail stellen.

Algemene leveringsvoorwaarden Zoete Kunst

 • Bestellingen worden (om misverstanden te voorkomen) uitsluitend telefonisch aangenomen mits anders afgesproken met de klant. Aanvragen kunnen per mail gedaan worden, maar zijn pas definitief na telefonische bevestiging door Zoete Kunst.
 • Aanpassingen aan een reeds bevestigde  bestelling kunnen uiterlijk 1 week voor de afgesproken leveringsdatum doorgegeven worden. Voor bruidstaarten en taarten voor meer dan 40 personen geldt een termijn van 4 weken.
 • Annuleren kan tot 1 week voor de afgesproken leveringsdatum. (voor bruidstaarten en taarten voor 40 personen of meer geldt een andere termijn)
 • Bruidstaarten en opdrachten voor taarten voor 40 personen of meer, kunnen tot 4 weken voor de afgesproken datum worden geannuleerd.
 • Bij annulering na bovengenoemde termijnen wordt 50% van de prijs van de bestelling in rekening gebracht als zijnde annuleringskosten.
 • Bij annulering binnen 2 weken voor de afgesproken leverdatum (bij bruidstaarten en taarten voor 40 personen of meer) wordt 75% in rekening gebracht. Het niet tijdig voldoen van de factuur (uiterlijk 4 weken voor de leveringsdatum) wordt beschouwd als een annulering van de bestelling.
 • Bij annulering binnen 4 dagen voor de leverdatum is 100% van het factuurbedrag verschuldigd (geldt voor alle soorten taarten)
 • Alle prijzen op de site zijn inclusief btw
 • Betaling geschiedt per vooruitbetaling of (indien zo afgesproken) contant bij afhalen/levering.
 • Zoete Kunst is een eenmanszaak en behoudt zich het recht voor om bij ziekte, letsel of zwaarwegende (privé)omstandigheden de opdracht te annuleren. In dit geval zal restitutie plaatsvinden van 100% van het reeds betaalde bedrag. Uiteraard zal Zoete Kunst eerst proberen een passende oplossing te bieden.
 • Bij het ophalen van de taart is het vervoer voor eigen risico. Zoete Kunst zorgt ervoor dat de taart stabiel en goed verpakt is voor vervoer
 • Zoete Kunst is niet aansprakelijk voor schade veroorzaakt door allergieën.
 • Zodra de taart op  locatie geleverd is door Zoete Kunst vervalt de aansprakelijkheid van Zoete Kunst voor schade aan de taart ontstaan op de locatie bijvoorbeeld door het verplaatsen van de taart.

kvk. nr. 17245435,

bankrekening;. IBAN; NL62RABO01009.10.270informatie

Prijzen

(per 1 januari 2021)

Dripcakes  8-10 personen  vanaf €55,00

Dripcakes 12-14 personen  vanaf €65,00

rond 20 cm / 12 pers.    vanaf € 60,00
rond 25 cm / 20 pers.    vanaf € 80,00
rond 30 cm / 25 pers.    vanaf € 90,00

vierkant 20 cm / 16 pers.  vanaf € 70,00

vierkant 25 cm / 25 pers.  vanaf € 90,00

Andere maten en vormen, bijvoorbeeld een hart of bloem, zijn ook mogelijk in overleg.

Voor losse taarten geldt een meerprijs bij meer bewerkelijke versieringen ( zoals boetseersels) en/of een luxe vulling.Een standaard vulling is een crème gecombineerd met jam.

Losse taarten worden gemaskeerd met botercrème en bekleed met fondant.

Voor maskeren met chocoladeganache wordt een meerprijs gerekend.

Stapeltaarten vanaf € 5,50 per persoon.Een stapeltaart wordt standaard gemaskeerd met chocoladeganache.

Het bezorgen van uw taart behoort (tegen vergoeding) tot de mogelijkheden.

Bruidstaarten vanaf € 5,50 per persoon. De uiteindelijke prijs voor een bruidstaart is afhankelijk van bewerkelijkheid, vulling en bezorg afstand.Een bruidstaart wordt standaard gemaskeerd met chocoladeganache.

Bruidsproeverij € 30,-.

Een LACTOSEVRIJE of GLUTENVRIJE of VEGAN taart kan geleverd worden tegen een meerprijs.

Cupcakes vanaf €3,50  per stuk (minimale afname 6 stuks)

Keuken

De taarten van Zoete Kunst zijn niet alleen mooi om te zien, ze smaken ook geweldig.

Ze zijn gemaakt van luchtig biscuit (dit is een luchtige cake zonder boter) en worden standaard gevuld  met een heerlijke vanillecrème. De taart wordt standaard gemaskeerd met een vanille botercrème. (Voor bruidstaarten wordt hiervoor  

chocoladeganache gebruikt)
Vervolgens wordt de taart gedecoreerd met fondant.

Uiteraard zijn er meerdere vullingen mogelijk, zoals:
Aardbeiencrème, frambozencrème, oreocrème,caramel,chocoladecrème, mokkacrème, gekaramelliseerde hazelnootjes, perencrème, passievruchtencrème, vanillecrème met een laagje jam,  crème met stukjes aardbei of frambozen of ander vers fruit, lemoncurd,champagnecrème of crème met uw favoriete likeur of wellicht heeft u zelf een smaaksuggestie.
Voor sommige smaken wordt een meerprijs gerekend.

Ook is het mogelijk cupcakes te bestellen passend bij uw taart. De cupcakes kunnen gevuld worden met een crème, maar smaken ook heerlijk naturel.