Gastenboek

Ook genoten van een taart van Zoete Kunst? Leuk als je hier een review achterlaat.

Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Schrijf hier uw ervaring met Zoete Kunst
11 berichten.
R & L R & L schreef op 13 december 2023 om 16:52
Dag Marjolein, Via deze weg willen we jou bedanken voor de prachtige bruidstaart. We vonden hem prachtig en heerlijk kregen er veel complimenten over (die uiteraard jou toekomen 😀) Nogmaals dank, Groeten R&L
Elza Elza uit Rosmalen schreef op 15 oktober 2023 om 07:33
Lieve Marjolein, Je overtreft jezelf keer ook keer met creativiteit! Mijn 4e taart bestelling en nog nooit teleurgesteld. Altijd on point: super mooi en verrukkelijk! Bij jou zijn we altijd aan het goede adres. Je maakt geen standaard taarten na, maar hebt een eigen inbreng zodra je weet welke thema het wordt. Dus altijd verzekerd van originele taart! Heel erg bedankt. Ps. We zijn hierdoor ook een vaste klant bij Zoete Kunst!
Corine en nick Corine en nick schreef op 27 september 2023 om 15:26
Ik vond het moeilijk om een bruidstaart te vinden die ik voor ogen had. Ik werd gewezen op Marjolein van Zoete Kunst en vond precies wat ik zocht. De datum van de trouwdag naderde dus was geen proeverij gedaan en de taart telefonisch besteld. Op de trouwdag stond er een schitterende taart, precies zoals ik me had voorgesteld. Gasten waren zeer te spreken over de smaak! Daarnaast goed contact met de trouwlocatie. Ik raad Zoete Kunst zeker aan!"
Sander en Jihoo Sander en Jihoo schreef op 8 september 2023 om 11:59
Dear Marjolein, This is Jihoo and Sander - you made a wedding cake for us on July 12, 2023. ? We would like to thank you for making a beautiful and delicious wedding cake for us! Everyone liked the cake. After the wedding, when we were traveling in the Netherlands with Jihoo's family, we could still enjoy it for some time. Thanks a lot again and we wish you a beautiful day! ? Kind regards, Jihoo and Sander Nieuwelink
T&B T&B schreef op 8 september 2023 om 11:58
"Wat een prachtige en verrukkelijke bruidstaart heeft Marjolein voor onze trouwdag gemaakt. Na de proeverij en het maken van het ontwerp waren we maanden later op onze trouwdag ontzettend nieuwsgierig hoe de taart eruit zou komen te zien en hoe hij zou smaken. Het was een prachtige belevenis in alle opzichten! Geweldig mooi van uiterlijk en voortreffelijk van smaak. We hebben zelfs nog stukken taart meegenomen op onze huwelijksreis. De naam zoete kunst is dan ook zeer toepasselijk."
Melissa Melissa uit Tilburg schreef op 12 augustus 2023 om 22:35
Echt een aanrader om hier je taart te bestellen. Een cijfertaart op aanvraag gedaan en hij was gewoon prachtig en bizar lekker!!
Lotte en Vincent Lotte en Vincent schreef op 5 augustus 2023 om 19:22
Wij wilden graag nog laten weten dat we de taart echt fantastisch mooi vonden! Nog mooier dan verwacht, helemaal zoals het plaatje. En hij was ook lekker 🙂 Dankjewel daarvoor! Hartelijke groet, Lotte & Vincent
Remco en Daisy Remco en Daisy schreef op 24 juli 2023 om 19:24
Hai Marjolein. We hebben erg genoten van de bruidstaart. Heel mooi geworden en erg lekker en fris. Dankjewel Groetjes, Remco en Daisy
A&E A&E schreef op 9 juli 2023 om 19:48
Beste Marjolein, Hartelijk bedankt voor jouw prachtige, heerlijke taart voor onze bruiloft. We hebben er erg van genoten en hebben de bovenste etage mee naar huis genomen (ingevroren), om over een klein jaar nog van te genieten. De rest van de taart was op. Onze gasten waren er ook erg over te spreken. Wij hopen dat jij nog veel taarten voor diverse gelegenheden mag maken.
marjolein marjolein schreef op 27 juni 2023 om 19:49
Wat hebben wij een geweldig mooie bruiloft gehad afgelopen vrijdag bij Meneer van Eijck. En jouw prachtige taart was absoluut een mooie aanvulling na de ceremonie, hij smaakte heerlijk ??! De taart was voor ons echt perfect, zowel de smaak als het uiterlijk. We kregen dan ook veel complimenten. Heel erg bedankt voor jouw prachtige bruidstaart!!
gerben gerben schreef op 5 mei 2023 om 08:44
Het was een geweldig feest, mede dankzij de prachtige taart. Groetjes Gerben