Zoete Kunst, overheerlijke taarten uit Rosmalen

November 4, 2009

Workshops

Filed under: Uncategorized — admin @ 4:58 pm

Zoete Kunst wil graag de fijne kneepjes van het taartdecoreren met u delen. Bij Zoete Kunst bestaan er daarom verschillende mogelijkheden voor het volgen van een workshop;

In het atelier van Zoete Kunst in Rosmalen bestaat de mogelijkheid diverse workshops te volgen. Het gezellige atelier biedt plaats aan 6 personen.

Ook geeft Zoete Kunst regelmatig gastworkshops bij diverse taartwinkels in heel Nederland.

Wilt u liever dat Zoete Kunst naar u toekomt, dan bestaat er de mogelijkheid voor een workshop op locatie. Zoete Kunst verplaatst dan haar atelier om bijvoorbeeld bij u thuis een workshop te geven. Een workshop op locatie is al mogelijk vanaf 7 personen. Voor voorwaarden en informatie kunt u contact opnemen met Zoete Kunst.

Voor deelname aan een workshop van Zoete Kunst bestaan er dus de volgende mogelijkheden;

-inschrijven met een groepje van 4-6 personen voor een workshop in het atelier van Zoete Kunst in Rosmalen voor een workshop naar keuze

-indivuele inschrijving voor een priveworkshop in het atelier voor een workshop naar keuze ( tegen meerprijs)

- inschrijven met 2-3 personen voor een ( besloten) workshop naar keuze in het atelier ( tegen kleine meerprijs)

- Inschrijven voor een workshop naar keuze bij u thuis (minimaal 7 personen)

- Inschrijven voor een gastworkshop van Zoete Kunst bij een taartwinkel (inschrijving verloopt via gastbedrijf).

 

Verschillende workshops van Zoete Kunst ;

* Basisworkshop; Tijdens deze workshop maken we een taart van 20 cm. U leert de taart te vullen, afsmeren met botercreme en strak te bekleden met zelfgekleurde marsepein of fondant. Vervolgens gaan we de taart decoreren met behulp van diverse uitstekertjes. Deze workshop is geschikt voor diegene die nooit eerder een gedecoreerde taart gemaakt hebben en geldt als goede basis voor de overige workshops.

Kosten; €40,- incl. taart en alle materialen minimaal aantal deelnemers 4.Duur van de workshop 3 uur

*Rozenworkshop; Ook benieuwd hoe u van die mooie rozen kunt maken? Bij deze workshop leren we verschillende technieken om rozen te maken.

Kosten €25,- incl.  alle materialen Minimaal aantal deelnemers 4.Duur van de workshop 2 uur

* Vlinder workshop; Tijdens deze workshop  maken we  een aantal mooie vlinders van gumpaste die we vervolgens dusten en verven. (Deze workshop is dus ZONDER taart)

butterfly kisses

Kosten €25,- incl. marsepein en fondant . Minimaal aantal deelnemers 4.Duur van de workshop 2 uur.

* Pip stijl;Bij deze workshop vullen en bekleden we een basistaart ( 20 cm rond) welke we vervolgens decoreren in de populaire Pip  stijl.

pip styl

Kosten €45,- incl taart en alle materialen. Minimaal aantal deelnemers 4. Duur van de workshop 3 uur.

*Puzzelplaatje; Ook zo weg van de zelfontworpen plaatjes van Zoete kunst? Tijdens deze workshop heeft u de mogelijkheid 1 van de Zoete Kunst  prinsesjes, ridders etc te maken en leert Zoete Kunst u haar puzzeltechniek. Tevens bestaat er de mogelijkheid een basistaartje ( rond 20 cm) te maken om te decoreren met het puzzelplaatje. De workshop kan echter ook gevolgd worden zonder taart. U gaat dan naar huis met een mooi puzzelplaatje die u zelf op een later tijdstip op een taart kunt leggen.

DSC02099

Kosten; incl. taart en alle materialen €55,- , (excl. taart ; €45,-) Minimaal aantal deelnemers 4. Duur van de workshop; incl taart  4 uur excl. taart 3 uur.

* Handtasje; Tijdens deze workshop toveren we een 20 cm taart om tot een hip handtasje( taart is voor ongeveer 8 personen). Hieronder staat een voorbeeld, maar uiteraard mag iedereen zijn eigen tasje ontwerpen.

Tasje (3)

Kosten incl taart en alle materialen € 55,- . Minimaal aantal deelnemers 4.Duur van de workshop 4 uur.

NIEUW .

* Mini Over the top; Tijdens deze workshop bekleden en decoreren we een cake in de vorm van een mini stapeltaart van 3 lagen. ( slechts 12 cm hoog) Strikken, bloemen, kanten randjes etc maar dan in het mini.

Veel uitstekers krijgen in het mini een andere betekenis. Laat je groots uitdagen in het mini!

 

Kosten incl taart en alle materialen €45,-  ( introductieprijs) Minimaal aantal deelnemers 4. Duur van de workshop 3 uur

*’Kussen met tiara’ We beginnen bij deze workshop met het maken van een ‘koninklijke’ tiara. terwijl deze droogt maken we een chique kussen waar de tiara op kan rusten. Uiteindelijk  gaat iedereen naar huis met een waar pronkstuk.

Kussen tiara...

Kosten inclusief taart, lunch en alle materialen € 85,- . Minimaal aantal deelnemers 3. Duur van de workshop; 6,5 uur

*’Over the top’; Altijd al graag willen weten hoe Zoete Kunst haar mooie kronen maakt of zo’n chique strik? Mooie rozen, bloemetjes op stokjes of sierlijke krullen spuiten? Tijdens deze workshop komen alle technieken aan bod.Ook leren we 2 taarten ( 15 en 20 cm rond) te stapelen en een mooi ontwerp te maken. Uiteindelijk gaat iedereen naar huis met een echt ‘over the top’ kunstwerkje.

DSC01163

Kosten ; incl. taart, lunch en alle materialen €97,50. Minimaal aantal deelnemers 3.Duur van de workshop; 6,5 uur

* Vogelhuisje ; Bij deze workshop maken we van een vierkante cake een hip vogelhuisje. Uiteraard maken we ook een hippe bewoner voor dit huisje,

Vogelhuisje (2) vogeltje

Kosten; incl taart, lunch en alle  materialen   €70,- . Minimaal aantal deelnemers 4.Duur van de workshop 5 uur.

 

* Masker*

Tijdens deze workshop maken we een mooi masker van fondant welke we decoreren met behulp van verschillende uitstekers en technieken ( schilderen, dusten, uitstekers, molds, icing)

 

Kosten 40 euro pp. Minimaal aantal deelnemers 4. Duur van de workshop 3,5 uur.

 

*NIEUW*

*Hortensia : Tijdens deze workshop maken we een mooie hortensia, bloemetje voor bloemetje. Deze bloemetjes worden volledig zonder uitstekers of veiners gemaakt.

De hortensia kan gekleurd worden in iedere gewenste kleur.

(Technieken; bloemen zonder uitstekers/ veiners, dusten, bloembinden)

Kosten ; 60 euro pp, Minimaal aantal deelnemers 4. duur van de workshop 5 uur.

*’ Teamtaart’ Dit is een hele leuke workshop voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeestje of  vriendinnendagje.

Met zijn allen maken we 1 grote stapeltaart. We vullen en bekleden het benodigd aantal taarten en gezamenlijk decoreren we de taart tot een unieke stapel.

Kosten; vanaf € 25,- per persoon ( afhankelijk van aantal personen en grootte van de taart) Duur van de workshop 3,5 uur
Tijdens alle workshops wordt er koffie / thee of iets fris geschonken. Bij workshops langer dan 4 uur  wordt een kleine lunch geserveerd ( bij de prijs inbegrepen.)
“Privé workshop”
Wilt u  graag alle aandacht voor u alleen en wilt u in 1 dag heel veel leren? Dan is een privé workshop bij Zoete Kunst misschien iets voor u.
Wat u leert die dag is afhankelijk van uw wensen; u mag de workshop dus zelf (in overleg) samenstellen .
Voor mogelijkheden en prijzen kunt u contact opnemen met Zoete Kunst

Voor workshopdata kunt u kijken in de agenda .

Staat er geen geschikte datum voor u in de agenda? U Kunt contact opnemen met Zoete Kunst om een datum te prikken voor de workshop van uw keuze.

Hieronder staan enkele foto’s van taarten gemaakt door cursisten tijdens de verschillende workshops;

2010-07-02 workshop IMG_6573 kussen + tiara 4 DSC02604 DSC02606

DSC02608 DSC02610

DSC02533 teamtaart michelle 21

Teamtaart DSC03242

OTT 24-7.... OTT 24-7...

OTT 24-7.. OTT 24-7.

Kussen. Kussen met tiara

kussen + tiara 4 kussentaart Ans

DSC03277 DSC03279 DSC03281

DSC03275 basis

lilian ott

Vogelhuisjes

 

 

Powered by WordPress