Zoete Kunst, overheerlijke taarten uit Rosmalen

November 4, 2009

Contact

Filed under: Contact — admin @ 4:58 pm

Wilt u ook uw feest extra bijzonder maken met een taart van Zoete Kunst? Neem dan contact met ons op.

Zoete Kunst
Marjolein Rongen
Hoefberg 8
5242 JA Rosmalen

E-mail:   info@zoetekunst.nl

Telefoon: 06 – 48 38 01 58  ( maandag t/m donderdag na 13.30 uur, vrijdag en zaterdag de hele dag)

Bestellingen worden alleen telefonisch aangenomen. Om teleurstellingen te voorkomen raden wij u aan uw taart ruim van te voren ( minimaal een week) te bestellen.

zusjes 1

 

Algemene leveringsvoorwaarden Zoete Kunst

 

  • Bestellingen worden ( om misverstanden te voorkomen) uitsluitend telefonisch aangenomen mits anders afgesproken met de klant. ( aanvragen kunnen per mail gedaan worden, maar zijn pas definitief na telefonische bevestiging door Zoete Kunst)

 

  • Aanpassingen aan een reeds bevestigde  bestelling kunnen uiterlijk 1 week voor de afgesproken leveringsdatum doorgegeven worden. Voor bruidstaarten en taarten voor meer dan 40 personen geldt een termijn van 4 weken.

 

  • Annuleren kan tot 1 week voor de afgesproken leveringsdatum.

 

  • Bruidstaarten en opdrachten voor taarten boven de 40 personen kunnen tot 4 weken voor de afgesproken datum worden geannuleerd.

 

  • Bij annulering na bovengenoemde termijn wordt 50% van de prijs van de bestelling in rekening gebracht als zijnde annuleringskosten. Het niet tijdig voldoen van de factuur ( uiterlijk 4 weken voor de leveringsdatum) wordt beschouwd als een annulering van de bestelling.

 

  • Alle prijzen op de site zijn inclusief btw

 

  • Betaling geschiedt per vooruitbetaling of contant bij afhalen/levering.

 

  • Zoete Kunst is een eenmanszaak en behoudt zich het recht voor om bij ziekte, letsel of zwaarwegende (privé)omstandigheden de opdracht te annuleren. Uiteraard zal Zoete Kunst eerst proberen een passende oplossing te bieden.

 

  • In geval van onmogelijkheid door toedoen van derden of in geval van overmacht kan Zoete Kunst niet aansprakelijk gesteld worden..

 

* Bij het ophalen van de taart is het transport (vervoer) voor eigen risico. Zoete Kunst zorgt ervoor              dat de taart stabiel en goed verpakt vervoersklaar is.

 

kvk. nr. 17245435,         bankrekening;. IBAN; NL62RABO01009.10.270

 

 

 

 

 

.

Powered by WordPress